Wie zijn wij.

                                                                        Wat je uitstraalt krijg je ook terug!                                        

                                                                             Christa Konijnendijk

werkt als kinesioloog/natuurgeneeskundig therapeut bij Bloei! Praktijk voor kinesiologie (www.bloeikinesio.nl) getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Voordat ik mijn eigen praktijk als kinesioloog/natuurgeneeskundig therapeut begon, ben ik 25 jaar werkzaam geweest als lerares basisonderwijs. In die 25 jaar heb ik geleerd steeds beter naar mezelf te kijken, mijn sterke punten te ontwikkelen en mijn valkuilen leren herkennen. In de opleiding tot kinesioloog verdiepte zich dat. Ik kwam steeds steviger in mijn schoenen te staan, voelde mijn eigen kracht.

Dit wil ik graag delen bij Stichting Verbindende Kracht. Jou stimuleren jezelf echt te leren kennen, je sterke punten ontwikkelen en je valkuilen leren herkennen. Kortom je eigen kracht voelen. Hierdoor straal je stevigheid, rust en positiviteit uit naar buiten toe. Wat je uitstraalt krijg je ook terug!


                                                                               Stevig op je eigen benen!                                                                
                                                                                  Marlies Kooijman.                                                                         
werkt als kinesioloog/natuurgeneeskundig therapeut in Praktijk@Balans (www.praktijkatbalans.nl) en moeder van 2 kinderen.
Een paar jaar geleden heb ik tijdelijk de ICT-coördinator op 3 scholen vervangen, waardoor ik ook uitgebreid in het onderwijs heb mogen meekijken. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als Facility Manager, met deze kennis en ervaring ben ik lange tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven.
In onze rol als manager, medewerker, moeder/vader etc. is het belangrijk om goed bij jezelf te blijven, zowel in werk als privé. Met de valkuilen die we allemaal tegenkomen in het leven heb ik gaandeweg mijn eigen kracht leren kennen. Deze gebundelde kennis en ervaring breng ik graag in bij Stichting Verbindende Kracht. Om jou te helpen in je eigen kracht te gaan staan, waardoor je taken en/of je werk b.v. in het onderwijs, de zorg of waar dan ook, goed kunt uitvoeren.
Zoals jij het wilt in jouw kracht!